Skärtosrdag

Kunde min rubrik bli tråkigare? Är de ens ett ord förresten?
 
 
Idag har jag sett lite för många avsnitt av satc, sminkat mig lite för länge och ätit lite väl mycket påskmat hehe.
Farmor hade lagat och då säger man verkligen inte nej.
 
Just nu sitter jag här och dricker celsius, bästa skiten som uppfunnits. 
 
Ja detta låter mest som ett segt inlägg som tyder på skrivkramp. Har jag det? Verkligen inte. Vet dock inte vart jag ska börja. Har så mycket åsikter och tankar om allt, men vart börjar man egentligen? Uppenbarligen börjar jag här, vart fortsätter jag nu då ? Förstår att förra inlägget var förvirrande, precis som det här.
 
Det är nog förresten den bästa beskrivningen på mig. Förvirrande.
 

Inspiration

Inspiration, när man googlar inspiration kommer det upp massor av bilder. Bl.a. på hjärnor, texter och platser. Vad är då inspiration?
Det är knappast något man kan hitta på google i alla fall. Det tog jag nyss reda på. Det man hittar där är andras inspiration, vad som inspererar andra till att möblera om, gå ner i vikt, karriärer osv. Vad som ger andra idéer och ork till att fortsätta med vad de än gör.
 
Personligen är jag väldigt kreativ men också väldigt oinspererad till att göra något vissa dagar. Jag skulle vilja måla en tavla, ta en prommenad eller sy ett klädesplagg, skriva en låt, krönika, eller egentligen nästan vad som helst. Känner jag mig någonsin inspererad nog att göra det är frågan. Och svaret är väldigt sällan, för något jag har lärt mig är att inspirationen till att fortsätta och göra något bättre kommer. Man måste bara börja med det man känner för.
 
Men självklart kan det vara till hjälp att se vad som hjälper andra så jag bjuder på några bilder från google som inspirerade mig till att äntligen skriva det här inlägget.
 
 
 

God morgon

Äter frukost just nu och det är ett under att jag är uppe den här tiden. Ska snart packa väskan och dra till Göteborg. Vi hörs under dagen :-)




Att blogga

Jag har haft en del bloggar nu och det är verkligen svårt det här. Man ska hitta läsare som vill stanna, alltid hitta på något nytt att skriva om, uppdatera ofta och ha fina bilder. Den här gången ska jag göra mitt bästa för att inte fastna i skrivkramp och sluta efter två veckor.
 
Den här bloggen kommer nog handla mest om mina åsikter om samhällsfrågor och djur. Alltså inte bara mina egna djur utan djurförsök, vägen till ett vegetariskt liv och tips. Detta blandat med mitt liv och min viktnedgång. Allt som  intresserar mig och är du intresserad av samma sak ? Stanna kvar då!
 
Du borde absolut ta mig med en nypa salt då min humor är ganska grov och jag kan ge intrycket av att vara väldigt bitchig.. Men så är det inte alls, jag är väldigt snäll egentligen :)
 
 
 

Välkommen!

Well hello there! Jag provar detta med att börja blogga igen. Nu ser mitt liv dock väldigt annorlunda ut och det är det du kommer att få läsa om här, mitt liv och mina åsikter. hoppas att du stannar! :)
 



RSS 2.0